Siti Nurhaliza Nafi di’madukan Datuk K

Sudahlah cantik, popular pula. Namun segala yang dimilikinya belum mampu menambat hati suami supaya setia kasih kepadanya. Mata suami masih melilau memerhatikan wanita cantik. Setakat ‘cuci mata’ tak apa lagi,ini terus menyimpan hasrat untuk memiliki. Itu sudah dikira kes parah.

Entah betul entah tidak, khabarnya suami artis itu sekarang sudah menikah lain. Isteri baru suami artis itu boleh tahan cantik dan seksi pulak tu. Kalau hendak dibandingkan dengan artis itu, SS rasa tiada yang kurang. Maklumlah artis popular, penampilan sentiasa hebat dipandang mata. Tak mainlah pakai yang ‘cikai-cikai’. Kalau menempah baju pun, dengan pereka fesyen terbaik tanah air.

Menurut desas-desus yang sampai ke pengetahuan SS, gadis yang dinikahi itubertugas di awan biru yang sebelum ini pernah menjadi ‘kekasih gelap’ suaminya selama beberapa tahun.

Namun, SS tidak pasti pulasama ada artis itu sudah tahu mengenai perkara ini kerana mereka dikatakan melangsungkan pernikahan di luar negara. Bagaimanapun,tembelang suaminya kahwin lain pecah disebabkan sekeping gambar pernikahan tersebar di Internet. Tetapi bukan mudah untuk mendapatkan gambar itu kerana SS difahamkan sekatan penyebaran gambar berkenaan giat dilakukan.

Hai apalah nasib! Dapat bini cantik, popular dan bergetah pun masih mahu cari lain. Mungkin sudah lahiriah orang lelaki tidak pernah puas dengan seorang isteri.

Tetap isiapalah SS hendak memberi nasihat lagipun Islam sendiri membenarkan lelaki berkahwin empat. Cuma yang menjadi persoalan orang bermadu ini,bolehkah si suami berlaku adil terhadap semua isteri?

Siti Nurhaliza menjawab:

“Biarlah orang nak bercerita. Siti tidak rasa cerita itu ada kaitan dengan Siti dan suami sebab ia tidak berlaku pada kami. Cuma kalau berita begitu keluar, orang ramai akan membuat tekaan dan Siti antara yang diteka mereka.

“Terpulang kalau mereka nak meneka dalam kesamaran. Yang penting, cerita itu tiada kaitan dengan kami,” katanya yang merancang berbuka puasa dengan rakan media sebaik pulang dari Makkah.

News courtesy of ohbulan

18 Comments on Siti Nurhaliza di’madu’kan Datuk K?

  1. siti di madu? baguslah tu…supaya dia dpt rasa camne t.zawyah rase kan?tuhan tu adil..ari ni kau naya orang,esok lusa sure dpt balasan kan?….x pyh le tanya kat siti lagi,sbb nanti dia jwb..biarlah rahsia..walaupun hatinya terluka….betul x?

  2. siti di madu? baguslah tu…supaya dia dpt rasa camne t.zawyah rase kan?tuhan tu adil..ari ni kau naya orang,esok lusa sure dpt balasan kan?….x pyh le tanya kat siti lagi,sbb nanti dia jwb..biarlah rahsia..walaupun hatinya terluka….betul x?

  3. Hoh.Am sorry for about to sound mean, but kesian Siti, dha gemuk dan pakai tudung, of course Datuk K will cari lain.There’s no way Datuk K is getting turned on by Siti’s new appearance.My heart goes to Siti. Men are animals, they can only be tamed in bed (most of the times)

  4. before diorang kahwin, datuk k memang ada gf stewardess. siap ajak stewardess nih kahwin lagi right before dia kahwin dgn siti. mulanya stewardess nih tolak. tak tau lah mungkin sekarang nak pulak.

  5. before diorang kahwin, datuk k memang ada gf stewardess. siap ajak stewardess nih kahwin lagi right before dia kahwin dgn siti. mulanya stewardess nih tolak. tak tau lah mungkin sekarang nak pulak.

Leave a Reply