Ha cepat! Siapa tak habis ganti puasa lagi??

Hhahahaha… as usual, I am one of the typical ladies who at the dawn of realization that Ramadan is just next month, barulah terhegeh-hegeh nak ganti puasa yang “terpaksa ditinggalkan”.

For the past week, I’ve been fasting for three days in a row, fuh.. penat gak terasa dia, maklumlah dah dekat setahun tak puasa. The husband has been extra “memanjakan”, melayan je all my whims and fancies masa tengah puasa nih.

“You puasa lagi hari nih?”
“Ha ah”
“Nak buka apa?”
“KFC!!!”
“Ok, nanti i belikan”
“dengan cheesy wedges ok!”
“OK”
“Pastu I nak makan nasi, pastu nak fruits, pastu nak ultimate nachos TGIF, pastu pastu pastu…”

I bet he would have been thinking in his head “Apelaa badak sangat gaya bini aku nih makan”

*grin*

But, like my mother in law boldly said to him while he was in mid-sentence about my appetite, “JANGAN TEGOQ!”

Hhahahahahahha, my mom-in-law rocks 😀

3 Comments on OMG Ramadan is approaching!

  1. Exotica : I can SO relate to your “walking skeleton” sentiment!! lankapo : eeee… korang husband tak sedar ek bini-bini pun compare gak perut-perut boyot korang tu, HAHHAHAHAHHA

Leave a Reply